8 april 2018

Huntertriails in Berg en Dal

Zondag 8 april werd er op het terrein van de Meerwijkse Hoeve aan de Meerwijkselaan in Berg en Dal weer de Huntertriails georganiseerd. Dit gebeurde door de Midland Hunt in samenwerking met de Jachtvereniging Soestdijk. zie de foto’s 

One Response to Huntertriails in Berg en Dal

  • Een Huntertrial is normaal gesproken een soort testcase voor de Jachtruiter en zijn paard. Hieruit moet blijken of de combinatie op elkaar is ingespeeld of dat er door het paard handelingen verricht worden die niet beantwoorden aan de gestelde eisen of met andere woorden kan de combinatie problemen of vraagstukken in veld, bos of in het terrein op een vloeiende wijze verwerken. De Huntertrials kunnen op verschillende wijzes worden opgebouwd en volgens bepaalde klasse worden verreden naar gelang de ervaring van ruiter en natuurlijk het paard. er worden geen onmogelijke zaken voorgesteld maar het is een testcase voor de ruiter, is hij bekwaam om zijn weg te vinden in het terrein.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.