30 december 2017

NIEUWE NATUURFILM ! WILDLIFE HOLLAND 2

Natuurfilmmaker Jero heeft een nieuwe opvolger voor WILDLIFE HOLLAND OOIJPOLDER BEMMELSEWAARD JEROWORLD gemaakt. De schitterende natuurfilm WILDLIFE HOLLAND 2 MILLINGERWAARD JEROWORLD is gefilmd in 345 dagen. 4 Jaargetijden van de Millingerwaard. Een nieuwe manier van filmen in de natuur. Een film zonder muziek, scenario, en presentator. Het hele jaar is de Milingerwaard, Kekerdomse Ward en de Erlecomse waard gefilmd. Vele vroege ochtenden maar ook s´avonds heeft Jero met veel respect voor de natuur schitterende beelden gemaakt. Het land van de bever, want er zijn er veel. Prachtige vlinders waaronder de zeer bedreigde Kommavlinder. Deze vlinder is nog nooit gespot in de Millingerwaard. Mooie beelden van de wilde paarden en de dijkdoorbraak in juni. Weer of geen weer, flinke storm met sneeuwbuien, min 10 graden, niets hield Jero tegen. Zo ook het hoogwater van december 2017 gefilmd, het water steeg naar 12.85 meter NAP. Lobith. Mooie beelden van de oude Steenfabriek Klaverland. Deze ruïne bleef over na de sloop van de steenfabriek rond 1970. WILDLIFE HOLLAND 2 MILLINGERWAARD JEROWORLD  is uitgebracht op 26 december 2017 en duurt 74 minuten en is te zien op YOUTUBE. de link :https://youtu.be/qaqpry20dlM