7 oktober 2017

Diefstal uit schuur Hezelstraat Ooij.

Zaterdagmiddag rond 13.00 uur heeft een onbekende blanke man drie stuks gereedschap gestolen uit de schuur van rietdekkersbedrijf Rolf van de Ven. De man reed in een blauwe Peugeot 206 met het kenteken 05-GT-HR. Buurtgenoten was het opgevallen dat deze man twee keer langzaam voor het bedrijf langs reed en dat hij daarna zijn auto  achteruit op de oprit parkeerde. Vervolgens liep hij rustig rond de schuur om daarna drie keer snel op en neer naar zijn auto te lopen. Toen kregen de buurtgenoten in de gaten dat het niet pluis was en renden er heen. Inmiddels zat de dief al weer in de auto een reed hard weg via de Kruisstraat de Ooijse Bandijk op, richting Nijmegen. De politie werd gewaarschuwd en die waren erg snel ter plaatse in Ooij om de aangifte op te nemen. Indien er getuigen zijn die meer gezien hebben, dan graag contact met de politie op 0900-8844.

One Response to Diefstal uit schuur Hezelstraat Ooij.

  • Vandaag reed deze Peugeot 206 onze oprit op. Hij reed door een halfopenstaande poort, het voelde meteen niet goed. Ik ben naar deze man toegelopen en sprak hem hierop aan.

    Nadat hij wegreed heb ik zijn kenteken genoteerd en kom zodoende op deze site terecht.
    Dus mensen opgelet! Hij was vandaag bij ons in Malden op de Hatertseweg!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.