31 augustus 2017

Overdekte Picknick met de Zonnebloem in Ooij.

De plaatselijke afdelingen van de Zonnebloem (Leuth, Ooij-Persingen en Beek-Ubbergen) hebben donderdag hun jaarlijkse picknick georganiseerd in de loods van Richard Rikken op industrieterrein de Bouwkamp in Ooij. Andere jaren wordt deze picknick georganiseerd  in de boomgaard van de familie Huisman (van Brandwijk) in het buurtschap Wercheren in de Ooijpolder, maar omdat de weersomstandigheden niet optimaal waren, werd uitgeweken naar deze hal. 62 personen waren daar bij elkaar gekomen om te genieten van de picknick, met muziek van een  deel van de “Spetters”.  De muzikanten (beide heren) kregen een fles wijn en voor de dame was er een bos bloemen.  Ook voor Diny was er een bos, zij had samen met de organisatie de loods schoongemaakt. Voor Richard Rikken, die geheel belangeloos de hal ter beschikking had gesteld, was er eveneens een fles wijn.  Met dank  aan Richard Rikken en alle vrijwilligers, die dit mogelijk gemaakt hebben . Herman Leensen maakte de foto’s. zie de foto’s