19 juli 2017

Dag 2 van de Vierdaagse 2017

Woensdag 19 juli was de tweede dag van de Nijmeegse wandelvierdaagse. De Dag van Wijchen en Roze woensdag. Deze dag hebben 39.719 wandelaars de dag uitgelopen. 1525 zijn of niet gestart of zijn uitgevallen tijdens de 101ste editie van dit wandelfestijn.  Het was een warme dag en de ambulances hadden het behoorlijk druk. In ieder geval zijn 5 personen naar het ziekenhuis gebracht. De foto’s zijn aan de Waalkade gemaakt en daar deed ook de Duitse politie mee aan de Roze woensdag. zie de foto’s  deel 1A; deel 1; deel 2;  deel 3;  deel 4; deel 5;  deel 6; deel 7.

One Response to Dag 2 van de Vierdaagse 2017

  • Ik ben blij dat er relatief zo weinig lopers zijn uitgevallen door de warmtefactor vandaag op dag 2.De dag dat het karavaan door het waterkwartier komt waar nog meer bewoners hebben gezorgd voor een watertappunt.onze hartelijke dank.op naar dag 3

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.