15 juli 2017

Lessen JEUGD EERSTE HULP op basisschool  

Vrijdagmorgen 7 juli 2017 werden aan de geslaagde leerlingen van de 100-jarige basisschool St. Martinus in Millingen aan de Rijn het diploma Jeugd Eerste Hulp uitgereikt door de voorzitter van de plaatselijke EHBO-vereniging, Alex Janssen. zie de foto’s van Hans Driessen

De EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn/ Kekerdom is enkele maanden geleden gestart met het verzorgen van Jeugd EHBO-lessen voor aangemelde leerlingen
van de hoogste groepen, groepen 7 en 8. Deze lessen met uitleg en demonstratie werden maandagmiddag na schooltijd in de school, afwisselend door Martien Seegers, Jos Driessen, Carl Spann, Frits Vermeulen, Henk Jeuriëns, Alex Janssen en begeleider Patrick de Wijse, vrijwilligers en leden van de EHBO-vereniging, gegeven over allerlei onderwerpen van Eerste Hulp.
Ook de moeilijkere thema’s zoals Rautekgreep, stabiele zijligging en wonden verbinden werden behandeld en door de leerlingen met veel enthousiasme uitgevoerd. De foto’s geven u een mooie impressie van die lessen in Eerste Hulp. Bestuur van de EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom. Foto’s: Hans Driessen