15 mei 2017

SVO D1 Kampioen

Afgelopen Zaterdag zijn de Manna (Mannen en Anna) van SVO D1 kampioen geworden. In een spannende wedstrijd tegen Hatert kregen ze weliswaar het enige doelpunt van het seizoen tegen maar de 4 prachtige Ooijse doelpunten zorgden voor de 11e overwinning op rij. De massaal meegereisde supporters zorgden voor een mooie sfeer op de tribune. De Ooijse formatie was goed op stoom maar had deze wedstrijd moeite zat om de gevaarlijke aanvallen van Hatert te stoppen waardoor het een echte spannende wedstrijd werd. Na deze overwinning zijn we, met nog 1 wedstrijd te spelen, niet meer te achterhalen. Na het eindsignaal werden de fans bedankt door het team en kregen alle spelers een prachtig regenjack met hun naam erop om ook op regenachtige dagen lekker te kunnen trainen. In Ooij aangekomen stond er een prachtig versierde kar klaar bij SVO en werd er een mooie rondgang door het dorp gemaakt, waarbij veel felicitaties van dorpsgenoten in ontvangst genomen werden. Weer bij het clubhuis aangekomen werd een mooie groepsfoto gemaakt en werden de spelers door het bestuur van SVO nog gefeliciteerd en ontving iedereen een prachtige beker. Dit kampioenschap is een kroon op een mooi seizoen waarbij Dennis Janssen op professionele wijze de kids de fijne kneepjes van het voetballen  heeft bijgebracht en waarbij de leiders Roger en Chris iedere week weer zorgden, dat alles tot in de puntjes geregeld was, klasse mannen! Anna, Mart, Koen, Sjors, Sam, Sem, Colin, Masood, Ryan, Jesse, Daan, Mick en Ties! Van harte gefeliciteerd met het behalen van dit kampioenschap! Dik verdiend na al het harde werken! Tekst en foto: Gerben Wulterkens.