11 mei 2017

Aldi in Groesbeek geopend.

De nieuwe Aldi aan de Spoorlaan in Groesbeek is woensdagochtend onder grote belangstelling geopend. Al om 06.30 uur stond de eerste klant, afkomstig uit Malden voor de deur en bij de opening om 08.30 uur was dat aantal al opgelopen tot ongeveer 150 man. Onder een stralende zon wachtte iedereen op zijn of haar beurt en nadat wethouder  Sjaak Thijssen zijn openingswoord had gedaan, heeft hij samen  met filiaalmanager Marc Gerrits het lint doorgeknipt en konden de bezoekers naar binnen. Daar was het binnen de kortste keren een drukte van belang. De eerste 400 bezoekers kregen namelijk een tas met daarin een kraslot en daarmee kon men een aantal leuke prijzen winnen, bijvoorbeeld een LED-TV tot tegoedbonnen ter waarde van € 250,-. In ieder geval was er voor iedereen een prijsje.  Bij deze Aldi gaat het om een nieuwe vestiging met een verrassend en vernieuwend assortiment met nadruk op veel verse producten als brood, vlees, vis, groente en fruit. De vele ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi. Het nieuwe filiaal is gebouwd op het voormalige ZOMA-terrein in Groesbeek en heeft een mooi industrieel aangezicht. Naast de Aldi is ook een nieuwe Jan Linders gebouwd. “De samenwerking met de Jan Linders is heel goed. Dat vult elkaar goed aan”, zegt Gerrits. De opening van de Jan Linders is volgende week woensdag. Daarmee is het centrumplan bijna ten einde.  De trotse filiaalleider Marc Gerrits: “We zijn trots op het feit dat de nieuwe Aldi in Groesbeek open gaat. We leveren superkwaliteit als het gaat om de verse, dagelijkse en bijzondere boodschappen tegen een lage prijs. Voor onze bestaande, maar ook nieuwe klanten gaat deze winkel echt een verrassing zijn. Hier vindt de klant alles in een modern Aldi-jasje. Mensen zullen verrast zijn. We heten iedereen dan ook van harte welkom.” zie de foto’s (komen nog)

 
Om een extra lekkere impuls te geven aan de feestelijke opening, stond er een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar werden heerlijke gerechtjes aangeboden. Klanten konden kennis maken met lekkere recepten, vers klaargemaakt met de producten van Aldi. In de week na de opening zijn er diverse proeverijen voor de klanten in de winkel.    Het nieuwe filiaal aan de Spoorlaan beschikt over bijna 170 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met woensdag en zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur, op donderdag en vrijdag van 08.00 – 21.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur.  
Zie ook www.aldiopent.nl/groesbeek