29 april 2017

Vooralsnog geen problemen bij omleiding in Ubbergen.

Dit weekend is de N325 Beek-Nijmegen, bekend als de Nieuwe Rijksweg,  helemaal afgesloten voor het verkeer en moet het verkeer omrijden via Berg en Dal of Persingen. Nu blijkt dat ook de Rijksstraatweg via Ubbergen gewoon open is en dat men van daaruit via de Ubbergseweg de Waalkade kan bereiken. In eerste instantie was de Rijksstraatweg tot net voorbij de Total gewoon bereikbaar en moest men daar via de Beekmandaalseweg omhoog naar Nijmegen. Toen vanmorgen bleek dat dat voor vrachtauto’s e.d. niet mogelijk was, heeft men de weg verder opengesteld en kan men, weliswaar tussen de dranghekken door, gewoon doorrijden via de Ubbergseweg naar de Waalkade in Nijmegen. Het verkeer wordt daar geregeld door verkeersregelaars.  Ook bij de aansluiting van de Ubbergseweg en de Ooysedijk bij het Hollandsch-Duitsch gemaal lijkt het geen problemen te geven. zie de foto’s 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.