4 april 2017

Jan Schel uit Ooij overleden.

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat Jan Schel uit Ooij vandaag op 74 jarige leeftijd  is overleden. We wensen Ria, de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. De uitvaartmis zal a.s. zaterdag, 8 april om 12.00 uur, worden gehouden in de H. Hubertuskerk te Ooij.

6 Responses to Jan Schel uit Ooij overleden.

  • Wat een verschrikkelijk nieuws zeg, mijn condoleances voor jou Ria en voor jullie kinderen en kleinkinderen. Heel veel sterkte toegewenst in dit verschrikkelijk, bijna niet te dragen verlies. Ik vond Jan altijd zo’n warm en goedlachs mens, maar helaas zijn ook deze mensen sterfelijk, jammer genoeg kan ik a.s. zaterdag niet bij de uitvaart zijn, maar ik zal hem zeker niet vergeten!! 
    Met vriendelijke meelevende groet, Bert en Marion Kroes!!

  • Gecondoleerd met dit verlies , en heel veel sterkte gewenst nu en de komende tijd

  • Och nee… Ria wat een verschrikkelijk triest nieuws. Ik wens jou en de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte toe. Dikke knuffel!

  • Ria en kinderen, gecondoleerd met het verlies van Jan. Ik wens jullie heel veel sterkte toe voor de toekomst. Groetjes, Kees Hydra

  • Ria, kinderen en kleinkinderen, ik wens jullie heel veel sterkte. Ik hoop dat heel veel mooie herinneringen aan Jan troost zullen geven.

  • Heel veel sterkte wens ik Ria, kinderen en kleinkinderen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.