1 april 2017

Rex en de Band in De Mallemolen

Zaterdag 15 april vindt er een optreden van “Rex en de Band” plaats in het theatercafé van De Mallemolen te Groesbeek. De muziek die Rex & Band speelt stamt uit de jaren 60, 70 en 80. Met soms ook nog een uitstapje naar de jaren 50 en 90. Het motto is, gezellig muziek maken dat herkenbaar is voor het grote publiek met een knipoog naar onze “leeftijdsgenoten”. Rex & Band is ontstaan doordat een paar geroutineerde muzikanten toch nog voor de hobby muziek wilden maken. De eerste samenstelling kwam tot stand in mei 2014. Ze hebben toen een naam gezocht en kwamen al snel tot de conclusie dat de band naar hun beste trouwe vriend, Rex (de hond), vernoemd moest worden. Na wat wijzigingen bestaat de huidige formatie nu uit vijf leden die in oktober 2016 van start zijn gegaan. Foto: Rex en de band

 

De bandleden:

– Theo: Basgitaar en zang, heeft gespeeld in de Country Boys, Satisfaction en Survival.

– Frank: Gitaar en zang, heeft gespeeld in Take Five en diverse gelegenheidsbands.

– Jo: Drums en zang, heeft gespeeld in Satisfaction, Survival, Ryder en Baywatch.

– Tonny: Gitaar en zang, heeft gespeeld in Satisfaction, Survival en One Step.

– Charlie: Toetsen en zang, heeft gespeeld in Da Capo, duo Replay en als entertainer.

Samen zijn ze goed voor 215 jaar ervaring.

 

Aanvang van het optreden is 20.30 uur, de toegang is geheel gratis! Meer informatie vindt je op www.mallemolengroesbeek.nl