12 maart 2017

Open Huis Eritrea in Ubbergen en Nijmegen.

In de week van Zorg en Welzijn zetten wij, Eritrea in Ubbergen en Nijmegen, graag onze deuren open voor ouders, verwijzers, gemeenten, scholen, huisartsen en andere belangstellenden.om u iets van ons werk te laten zien. Wat gebeurt er in (dag)behandelingsgroepen? Hoe draagt deze behandeling bij aan het geluk van gezinnen? Hoe is het als jongeren in een groep of KamertrainingPlus te wonen? Kom eens kijken en ga met kinderen, jongeren en hun begeleiders hierover in gesprek. Zij vertellen er graag over. Eén dag voor de verkiezingen kunt u al uw keuze maken: Wordt het een bezoekje aan de (dag)behandelingsgroepen of het logeer- en speelhuis voor kinderen op Hengstdal 2 in Ubbergen?  Of gaat u langs bij KamertrainingPlus en het behandelhuis voor jongeren op Kaaplandstraat 57A en B in Nijmegen? U kunt natuurlijk ook op beide plaatsen langs gaan. De deuren staan open tussen 14.00 en 17.00 uur en de koffie en thee staan klaar. U bent van harte welkom! (Bij een bezoekje in Ubbergen kunt u gebruik maken van de parkeergarage van de St. Maartenskliniek).