23 december 2016

“De Insteek” in Ooij sluit haar deuren.

Zaterdag 24 december a.s. sluit Linda Lohman definitief de deuren van haar cadeauwinkeltje “de Insteek” aan de Koningin Julianalaan te Ooij. Met pijn in het hart, want haar winkel was meer dan alleen een cadeau- annex bloemenwinkel. Het was voor een aantal mensen uit Ooij een echte “ontmoetingsplek” want op de dagen dat ze geopend was, kwamen er rond het middaguur steevast dezelfde mensen voor een praatje met haar en met elkaar, als in een soort “koffieshop” maar dan in de winkel. En dat zal ze zeker gaan missen, zo verklaarde Linda. Maar het bleven dezelfde klanten die daar kwamen en slechts zelden kwamen er nieuwe klanten bij. Dat was jammer.  Daarom stopt ze nu de dag voor de kerst met haar winkeltje, welke ze op 19 september 2015 met veel enthousiasme geopend had. Ze bedankt al haar trouwe klanten en voor hen gaat ze door met het organiseren van workshops. Met het sluiten van deze winkel gaat Ooij van 2 naar 1 winkels.