23 december 2016

14 januari: De grote Ontfermbermdag!

Mag de de zorg voor de Aarde jouw goede voornemen zijn?  Op 14 januari organiseert ” De Ontfermberm” een prachtige actie om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden. Een opschoon- en plantactie gecombineerd met een vertoning van de inspirerende documentaire Down to Earth. Met een ploeg vrijwilligers zal een aantal bermen van afval worden ontdaan. Voor elk opgeraapt stuk afval worden biologische krokusbollen geplant. Zo worden de bermen één bloeiend kunstwerk. Dat niet alleen mooi is om te zien, maar ook heel goed voor bijen. Wil je meedoen? Je bent van harte welkom voor de opschoonactie, de filmvertoning, of beide. We starten om 10.30 uur. Toegang voor de film is 8 euro, inclusief een gratis lunch voor de deelnemers aan de opschoon- en plantactie! Kun je daar niet bij zijn? Je krijgt de helft korting op je toegangskaartje als je een zak zwerfvuil inlevert aan de kassa. Zie voor alle verdere informatie onderstaande poster of kijk op www.bijendichterbij.nl.

We zijn de gemeente Berg en Dal erkentelijk voor hun financiële en materiële ondersteuning aan de actie, Wilderniscafé de Waard van Kekerdom voor het beschikbaar stellen van de filmzaal en Natural Bulbs voor hun sponsoring van de biologische bloembollen.

Wees welkom! Samen maken we de wereld een beetje mooier.

Geef je op bij: tatjanakirienko@gmail.com.