12 november 2016

A.s. zondag Ooijs Ommetje, voorheen Bastenrun

A.s zondag word voor het eerst het “Ooij Ommetje”gehouden in Ooij. Tot vorig jaar was de naam van dit evenement de “bastenrun”maar vanaf dit jaar heeft het een nieuwe naam gekregen. De organisatie is in handen van Basten Assurantiën.  Verkeer in Ooij zal rekening moeten houden met omleidingen c.q. vertraging. 

dsc_0070

“het Ooijs ommetje” de loop van de Ooij, ZONDAG 13 NOVEMBER 2016

Ooij. Het is alweer de elfde editie “het Ooijs ommetje” de loop van de Ooij (voorheen Bastenrun). Deze loop die gaat door het prachtige landschap de Ooijpolder. Dat is waarschijnlijk ook de rede waarom deze hardloopwedstrijd zoveel deelnemers kent.
Deelnemers kunnen zich met korting op het inschrijfgeld, rechtstreeks voor-inschrijven via de website: www.hetooijsommetje.nl. De betaling van het inschrijfgeld kan via een eenmalige machtiging of via eigen overschrijving. Er kan ook op de wedstrijddag zelf na-ingeschreven worden tot 15 minuten voor aanvang van het betreffende onderdeel in “de Sprong”
Pr. Bernhardstraat 3 te Ooij.
De wedstrijden zijn als volgt ingedeeld:
– De kinderloop (1 km) start vanaf 10:00 uur. Er zijn 3 leeftijdscategorieën t/m 7 jaar, 8 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. Direct na binnenkomst van de laatste kinderen zal de prijsuitreiking in “de Sprong” plaatsvinden.
– De 5 en 10 km starten tegelijkertijd om 11:00 uur. De prijsuitreiking is direct na binnenkomst van de laatste deelnemer.