5 november 2016

2 weekenden expositie van Ben Wasser in Persingen.

Kunstenaar/schilder  Ben Wasser woont en werkt op de Tiengeboden in de Ooijpolder. Het rivierenlandschap en de oude steenfabrieken met hun tasvelden aan weerszijden van de rivier zijn voorname thema’s in zijn schilderwerk. Maar ook veel (herkenbare en markante) woningen en gebouwen uit de Ooijpolder behoren tot zijn werk, afgewisseld met voorwerpen uit de oude tijd, die hij verwerkt heeft tot zijn kunstwerken. Dit weekend en het volgende weekend exposeert hij deze werken onder de naam Retro in het Kerkje van Persingen aan de Persingensestraat te Persingen. De Openingstijden zijn  ( 5 en 6 november en 12 en 13 november) van 11.00 tot 17.00 uur en een bezoek aan de expositie is zeker de moeite waard. zie de foto’sdsc_8603-ben-wasser-naam