13 oktober 2016

Bieb biedt baby gratis abonnement

Tijdens de kinderboekenweek kreeg de eerstgeborene van gemeente Berg en Dal, Otte Glas, feestelijk een gratis bibliotheekabonnement aangeboden. In de Bibliotheek Beek-Ubbergen namen Ottes ouders met Otte en haar broertje het abonnement in ontvangst. Heb je als baby al iets aan een abonnement op de bieb? Ja, want in de collectie van de bieb staan speciale boekjes voor baby’s. Dankzij deze stoffen boekjes om op te bijten, plastic boekjes voor in bad en boekjes met spiegeltjes, geluiden en kleuren leert het kind al op jonge leeftijd kennis maken met boeken. Belangrijk, want uit onderzoek blijkt dat voorlezen taal- en spraakontwikkeling van de allerkleinsten al stimuleert.Otte is daarom niet de enige baby die gratis een abonnement van de Bibliotheek krijgt. Via het consultatiebureau ontvangen alle jonge ouders van de gemeente Berg en Dal een ‘Boekstartbon’. Met deze bon kan hun kind gratis lid worden van de plaatselijke bibliotheek en krijgt het gezin een Boekstartkoffertje cadeau met handige tips en twee babyboekjes. Ga voor meer informatie naar de Bibliotheek in Millingen, Groesbeek,  Beek, Ooij, Leuth of Kekerdom.
otte-krijgt-abonnement-van-de-bieb