12 oktober 2016

Automobilist op zijn kant in Persingen

Een automobilist is woensdagmiddag op de Persingensestraat in Persingen met zijn auto tegen een grote kei in de berm van de weg gebotst. De grote kei, die daar naast de drempel in de weg ligt als snelheidsremmende maatregel, werd door de aanrijding enkele meters vooruit geschoven, waarna de auto op haar zijkant kwam te liggen. De gewonde bestuurder heeft zijn auto via de achterklep moeten verlaten. De bestuurder  is door de ambulance overgebracht naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen.  Vooraf moest de bestuurder een blaastest ondergaan, welke positief was. Saillant detail was daarbij, dat de politie reeds op zoek was naar deze bestuurder, omdat hij kort daarvoor in Beek een aanrijding had veroorzaakt en was doorgereden. De auto is door de brandweer weer op haar “pootjes” gezet en is vervolgens door bergingsbedrijf Houterman afgevoerd.

dsc_3741-ongeval-naam