8 oktober 2016

Gijs Nelemans in de Universiteit van Beek

Tijdens de twee editie van de Universiteit van Beek in de bibliotheek te Beek (Kulturhus) gaf Gijs Nelemans, sterrenkundige aan de Radboud Universiteit, een lezing over de zwaartegolven voor iedereen die geïnteresseerd was in ons universum. En dat waren er veel. Ruim 50 bezoekers waren aanwezig om Gijs Nelemans aan te horen over wat hij te vertellen had over wat de belangrijke ontdekking van zwaartekrachtgolven precies inhoudt en wat het kan betekenen voor de toekomst van ons mensen? Gijs Nelemans, sterrenkundige aan de Radboud Universiteit, heeft in de projectgroep gezeten die onlangs de zwaartekrachtgolven van Einstein heeft kunnen bewijzen. Hij zat eerder aan tafel in een uitzending van de Wereld draait door. (DWDD)

dsc_1996-gijs-nelemans-naam