7 oktober 2016

Nieuws van de Polderkamer in Ooij

Deze vrijdag was het “volle bak”  bij de Polderkamer in Dorpshuis De Sprong te Ooij. De dames van het Nijmeegse dispuut F.I.E.R.A hadden t.g.v hun verjaardag ( opgericht in 1935) taarten als toetjesbuffet gemaakt ( de kosten hiervan werden gedragen door de Zonnebloem)  en wethouder Sjaak Thijssen van de gemeente Berg en Dal was op bezoek.  Ruud de Widt had met zijn andere vrijwilligers weer een goede maaltijd verzorgd. Na afloop deden de dames van het dispuut de afwas en anderen legden nog een kaartje met de aanwezigen. Het werd een prachtige, gezellige dag. Deze keer voor jong en oud. zie de foto’s 
dsc_1850-polderkamer-naam

Het dispuut F.I.E.R.A uit Nijmegen organiseert elk jaar, rond haar verjaardag, een activiteit voor ouderen in onze samenleving. Vorig jaar hadden ze een activiteit voor dementerende mensen en dit jaar hadden ze “De Polderkamer” uitgezocht. Ook het raadslid Thieu Hoeken van de PvdA was aanwezig evenals mensen van Mantelzorg Berg en Dal en het sociaal team.