12 september 2016

Saints ’n Sinners op de Ooijse kermis

Saints ’n Sinners, voorheen Hike, verzorgden zaterdagavond de muziek in de schutterstent van schutterij Eendracht in Ooij tijdens de jaarlijkse kermis, welke wordt georganiseerd door de schutterij, samen met café Vink uit Ooij. Dit geheel nieuwe muzikale beest, zoals ze zich zelf omschrijven,  is razendsnel, heeft tanden en is, eenmaal losgelaten op het podium, niet meer te temmen! Het grijpt je direct stevig vast, laat je vervolgens in hoog tempo alle uithoeken van de pophistorie horen en zien, en zal niet loslaten voordat de laatste noot geklonken heeft. Er is geen ontkomen aan. Dat bleek ook deze zaterdagavond, ze maakten er een groot feest van, samen met het scheidende koningspaar Monique en Franc Awater. zie de foto’s

dsc_2551-kermis-naam