29 augustus 2016

6e VVLK Kick-off dag.

Op Sportpark ‘De Duffelt’ in Leuth stond zondag 28 augustus alles weer helemaal in het teken van de officiële seizoenstart: de Kick-off. Onder het motto ‘Kennismaken doe je met elkaar’ werden de teams, elftallen, leiders, trainers en nieuwe spelers weer gepresenteerd. Voor de selectie van VVLK 1 stond er een spelersgroep klaar bestaande uit huidige spelers aangevuld met spelers die een comeback maakten en met jonge spelers die vanuit de A-junioren de overstap maakten. Dit seizoen onder de bezielende leiding van Tom Polman, ook weer terug, en Wilfried van Eck. Voorzitter Geert Keukens gaf aan dat de samenwerking met  SVO’68 uit Ooij ook in dit nieuwe seizoen wordt voortgezet. Dit voor de  A-, B- en C-junioren. Ouders en belangstellenden konden met de spelers kennismaken. Daarvoor had de organisatie weer een aantrekkelijk programma voorbereid. De dag stond grotendeels in het teken van senioren bekervoetbal. VVLK 1 – Trekvogels 1, VVLK 2 – BVC’12 3, VVLK 4 – Trekvogels 9. Ook de jeugd kwam in actie. De junioren van VVLK/SVO’68 en Trekvogels kwamen  in een wedstrijd tegen elkaar uit en trainers van de VTI-voetbalschool verzorgden voor de jeugdelftallen een training  waarbij de nadruk werd gelegd op techniek en trucs. De muzikale stemming werd met kracht erin gehouden door DJ Jos. Het mooie weer deed de rest. Zo werd het weer een prachtig begin van een hopelijk succesvol seizoen. Tekst en fotos Sjarel Hubbers. zie de foto’s

 

DSCF2136 kick off