7 juli 2016

Jubilarissen bij de Zonnebloem Ooij/Persingen.

Op 3 juli 2006 werd in Ooij een nieuwe afdeling van de Zonnebloem (Ooij/Persingen) opgericht.  Riek van der Velden, Ans Verstegen, Mientje Wolf en Sjaak Verriet vormden toen samen Leny Rikken, Ria Barber, Bets Wieland en Joke Terra het voorlopige bestuur. Vandaag, vrijdag 7 juli werd dit jubileum gevierd en werden 6 van de 7 overgebleven bestuursleden gehuldigd voor hun 10 jarig lidmaatschap. Ans Verstegen, Leny Rikken, Sjaak Verriet, Riek van der Velden, Joke Terra en Mientje Wolf kregen elk door dhr. van Gastel van de Zonnebloem uit Nijmegen de speld, behorende bij dit jubileum, opgespeld in de Thornsche Molen te Persingen. Ria Barber was niet aanwezig.  Daarvoor was er voor de mensen van de Zonnebloem al een ontvangst geweest in zaal de Vink te Ooij, waarna men gezamenlijk met de zonnetreintjes een rondrit door de Ooijpolder maakte. na de rondrit volgde een lunch in de Thornsche Molen, gevolgd door een gezellige middag in hetzelfde restaurant met o.a. een fotopresentatie door Henny Driessen, voorzitter van de Stichting de Thornsche Molen. Jubilarissen van harte proficiat!  zie de foto’s 

DSCF3071 zonnebloem naamDSC_2142 jubilarissen Zonnebloem naam