6 juli 2016

Maandagavond bij schutterij BUB in Beek

Maandagavond was al weer het laatste deel van het schuttersfeest van schutterij BUB in Beek. nadat het koningspaar van huis was opgehaald en zowel de koningin als het hof er weer prachtig uitzagen, was de afmars naar de schutterstent, waarbij een groot deel van de straten van Beek in het programma waren opgenomen. Deze keer voor het laatst, zoals het nu lijkt, door de ruiterij. In de schutterstent was het vervolgens feest met “Alpen Gaudi Party” . Ook zou de “Grootste Pieper” door de ruiterij worden uitgereikt, maar dat bleek de dag daarvoor al gebeurd te zijn. Deze keer hadden alle leden van de ruiterij de Grootste Pieper gekregen, omdat dit hun laatste optreden was. Wel verzorgden ze nog een optreden, maar dan zonder paarden, in de feesttent. zie de foto’s deel 1;  deel 2

DSC_1401 Hof naam