18 mei 2016

Lachen is gezond.

Doe ook mee op 16 juni! Hoe gaat het met je? Valt er op dit moment nog wat te lachen? Of jouw antwoord nu “ja” of “nee”  is, lachen is altijd en voor iedereen goed! Ik noem het ook wel LACHKRACHT: je voelt je goed omdat je lacht! Probeer het zelf eens uit en doe mee aan de LACHWORKOUT op donderdagavond 16 juni. Wat is een LACHWORKOUT? Aan de hand van verschillende oefeningen ga je lachen met andere mensen. En het mooie is, of je lach nu echt of nep is, je lichaam en hoofd merken het verschil niet. Het effect is altijd heerlijk!Kom niet alleen maar neem je collega’s, vrienden of buren mee. Het aantal lachplekken is beperkt. Dus als je mee wilt lachen, meld je dan snel aan. Het wordt gehouden in de Refter in Ubbergen (Rijksstraatweg 37, Ubbergen). De inloop isom 20.15 uur. Lachstart om 20.30 uur (tot ongeveer 21.30 uur). Er wordt een bijdrage gevraagd van € 8,50 p.p.Aanmelden en info: martine@lachworkout.nl, 06-23240577 en www.lachworkout.nl.Martine Norden