26 april 2016

Wandelen in de Midzomernacht.

Een tijdje geleden kwamen wij een uitdaging tegen… zo eentje waarvan we toen meteen dachten, JA DIE GA IK AAN!  Maar voor we ons hebben aangemeld vonden we het wel verstandig om ons even goed te laten informeren en wij zijn dan ook op zaterdag 2 april na de infomiddag geweest. En toen wisten we het zeker, we gaan ervoor. De uitdaging die we aan gaan is het lopen van de midzomerwandeling (42km) op de nacht van zaterdag 18 en zondag 19 juni  van Natuurmonumenten op de Veluwezoom. Deze start om 20.00 uur en de aankomsttijd zal rond de klok van 6.00 zijn. Waarom zal je misschien denken? Simpel, wij mogen graag wandelen en de combinatie van deze unieke en zeer mooie plek, het “vreemde” tijdstip en afstand sprak ons zeer aan. Want normaal gesproken is het een plaats waar je tussen zonsondergang en zonsopkomst niet mag komen…. Op deze ene uitzonderlijke nacht na J…. En die afstand…. Dat is voor ons een mooie uitdaging. Maar er is meer, tijdens de infomiddag hebben we nog een kleine 8 km gewandeld door dit mooie beschermd “oer” natuurgebied. En om de natuurgebieden in Nederland in stand te houden en te behouden is er geld nodig. Door ons of ons team te sponsoren help je daarmee Veluwezoom (2)natuurmonumenten om dit mogelijk te maken of zelfs om nieuwe natuurgebieden aan te kopen….. en eerlijk is eerlijk. De Veluwezoom is een supermooi gebied en het zou jammer zijn als dit ooit verloren zou gaan net zoals vele andere natuur gebieden. Onze simpele doch eenvoudige vraag aan jou: wil je mij of het team waar wij in meelopen sponsoren? Zouden wij super vinden, al is het maar € 2,00, maar meer mag ook natuurlijk. Met onze deelname + inschrijfgeld (€ 25,00 per persoon) voor dit jaar hopen we nog een lange en eindeloze tijd kunnen en mogen genieten van wat de natuur ons bied. Wil je ons of het team waar wij mee lopen sponsoren en daarmee de natuur in stand houden, dan kan dit op de volgende manieren: Je maakt het over via 1 van de volgende links: https://midzomernacht.natuurmonumenten.nl/richardseegers en klik dan op de button “Sponsor nu” https://midzomernacht.natuurmonumenten.nl/walk4nature  en klik dan op de button “Sponsor nu”. Alvast bedankt voor jouw/ jullie aandacht en eventuele sponsoring  Met vriendelijke groet,  Richard, Colette, Winfried