17 april 2016

Seizoensopening De Speulplek in Ooij.

Zondagmiddag was de seizoensopening van de Speulplek in Ooij. Er vonden diverse activiteiten plaats en één daarvan was de officiële ingebruikname van het watertappunt. Dit watertappunt hebben we te danken aan de voormalig jeugdburgemeester van gemeente Ubbergen,  Elian Lavrijsen. Elian heeft als jeugdburgemeester van Ubbergen aangegeven graag diverse watertappunten in de gemeente te realiseren. De toenmalige gemeenteraad heeft besloten deze wens te honoreren. Het watertappunt in Beek was al eerder “geopend”. Deze zondag was de ingebruikname van het watertappunt op de Speulplek en Elian mocht deze zelf onthullen. Tevens was er de onthulling van het “Vlinderinformatiebord”.  De hele middag waren er diverse kinderactiviteiten en was er voor alle kinderen een gratis ijsje van M’ijsjes uit Beek. Er waren in ieder geval zo’n 70 kinderen aanwezig deze middag. Helaas was de regen zo nu en dan spelbreker. Herman van Rijsingen maakte een sfeerfilmpje van deze middag. zie de foto’s DSC_6865 watertappunt naam