2 april 2016

Vrolijke opening Speulplek in Ooij op zondagmiddag 17 april

Vrolijke opening Speulplek in Ooij op zondagmiddag 17 april met gratis activiteiten voor alle kinderen! Het zonnetje laat zich al vaker zien, de vogeltjes laten van zich horen, kinderen spelen weer volop buiten; het is dus weer tijd voor een nieuw Speulplekseizoen! De opening van dit seizoen is op zondag 17 april. De Speulplek wordt steeds mooier:  er is nu ook een vlinderinformatiebord,  een drinkwaterpunt en je kunt spelen in wilgenhutten. Kom het bekijken met je (groot)ouders en vrienden op de Speulplek op 17 april!  PROGRAMMA; 15 uur onthulling vlinder informatiebord met koffie, thee, limonade en iets lekkers. Tot 17 uur allerlei activiteiten die je niet wilt missen:

  • Voetbal voor kinderen onder leiding van twee echte voetbalcoaches: Bram Koks en Bram SmeetsDSC_7094 speulplek naam
  • Korfbal bij de paal
  • Spelen in de spiksplinternieuwe wilgenhutten
  • Meehelpen met een nieuw bord voor de vlindertuin; laat je handafdruk achter
  • Een zonnebloempitje zaaien in een potje wat je mee naar huis mag nemen
  • Zaadjes zaaien op de Speulplek voor nog meer wilde bloemen
  • Reuzenbellen blazen
  • En tussen half 4 en half 5 is er voor alle kinderen een gratis ijs van M’íjsjes uit Beek