11 maart 2016

Martin Giesen viert 25 jaar bij Kalorama met Jubileumfestival.

Met een muzikaal jubileumfestival in de aula van verpleeghuis Kalorama in Beek vierde Martin Giesen donderdagmiddag het feit, dat hij 25 jaar in dienst was van Kalorama. Maar eigenlijk was het al 40 jaar, maar omdat Martin na 15 jaar een paar maanden ergens anders had gewerkt, begon de telling opnieuw, toen hij weer terug kwam bij Kalorama. Maar ook de huisband van Kalorama, Swoeng, waar Martin deel van uitmaakt, had een jubileum. Zij bestond 5 jaar en gezamenlijk maakten ze er een groot feest van, waaraan ook het Trio Free Line deelnam.  zie de foto’s DSC_2230 Martin Giesen naam DSC_2320

One Response to Martin Giesen viert 25 jaar bij Kalorama met Jubileumfestival.

  • Ja Martin Giesen een man met een groot hart naar de clienten toe, wat hij allemaal doet voor de muziek groep Swoeng samen met Kathleen. Martin van harte Gefeliciteerd !!!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.