22 februari 2016

Oplichtsters weer actief in de Ooijpolder.

Vanmiddag bericht ontvangen dat de landelijk bekend staande oplichtster, Suze S, weer actief is in de Ooijpolder. Deze dame, die onlangs een gevangenisstraf heeft uitgezeten voor haar oplichtingspraktijken, maakte er een gewoonte van om ergens te gaan “wonen” zonder dat ze daarna de kosten betaalde. Ze heeft menig televisieprogramma gehaald en ze zou nu weer geprobeerd hebben om woonruimte te verkrijgen in de gemeente Berg en Dal. Ze “woont” momenteel ( ze zijn met z’n tweeën) in een auto, een Citroën met Duits kenteken, welke vanmiddag stond op de de kruising bij de Ooysedijk-Persingensestraat in de Ooijpolder. (Circul van de Ooij) zie opgelicht.DSC_7646 dames naam

4 Responses to Oplichtsters weer actief in de Ooijpolder.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.