16 februari 2016

ROZENMAONDAG OP ZONDAG 6 MAART

Het Rozenmaondagcomité maakt bekend: We zijn er uit. It giet oan! Na onze oproep aan alle “eigenlijke” deelnemers van de 42e Rozenmaondag kunnen we u mededelen dat er genoeg aanmeldingen zijn om de halfvasten editie van de Rozenmaondag 2016 door te laten gaan. Vanaf nu kunnen alle overige geïnteresseerden zich ook inschrijven via de website www.rozenmaondag.nl of via een e-mail naar info@rozenmaondag.nl of  hjmey@hetnet.nl Dit geldt voornamelijk voor verenigingen die zich nog niet aangemeld hebben. Verenigingen die zich reeds eerder hebben aangemeld via de e-mail of zijn benaderd door onze Stichting hoeven zich niet opnieuw aan te melden. Dus schroom niet en meld je aan om de optocht nog mooier te maken! En voor iedereen die niet meedoet, zet zondag 6 maart alvast in je agenda en kom gezellig naar de Heksenketel om de aangepaste 42e editie van de Rozenmaondag te aanschouwen. We gaan in plaats van de gebruikelijke 14:00 uur al starten om 13:00 uur zodat we na afloop van de optocht nog kunnen nagenieten van al het moois wat voorbij is gekomen… Tot gauw en veel succes en plezier met de voorbereidingen… Met Carnavaleske groet, Stichting Rozen-Maôndag Beek-Berg en DalDSC_9475Rozenmaondag (Large)