3 januari 2016

Nieuwjaarsreceptie BVC met jubilarissen 2016.

Zoals gebruikelijk tijdens de Nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging BVC’12 in Beek werden ook deze keer weer de jubilarissen gehuldigd. De jubilarissen ( in 2015 waren ze er niet) die 25 jaar lid waren zijn Heinz van Benthum (omdat hij ziek was nam zijn dochter Lotte de onderscheiding in ontvangst), Michel Gerritsen (hij was niet aanwezig), Antoon Flintrop, Paul Coopmann en Winfried Hendriks (niet aanwezig). Ben Klaassen was 40 jaar lid (niet aanwezig) en Wim Verstegen werd gehuldigd omdat hij al 60 jaar lid is. De grootste BVC-er 2015 werd André Slot, o.a. voor zijn inspanningen voor de jeugd van BVC. Zij allen kregen hun onderscheiding uit handen van voorzitter Sander Joosten, die in zijn Nieuwjaarstoespraak memoreerde, dat het goed gaat met de vereniging en dat komend jaar een spannend jaar gaat worden richting privatisering van de velden bij BVC. In samenspraak met de verantwoordelijk wethouder zullen hiervoor begin 2016 de gesprekken worden opgestart. Het goede nieuws vanuit de gemeente is dat de gevaarlijke toegangsweg richting de sportaccommodaties al in 2016 aangepakt gaat worden. zie de foto’s DSC_9022 BVC naamDSC_9016 BVC naam