16 december 2015

Brainstormavond Kansen voor toerisme en recreatie in de gemeente Berg en Dal

Dinsdag vond de tweede brainstormavond plaats over het toerisme in de gemeente Berg en Dal. Toerisme en recreatie zijn belangrijk voor de  gemeente Berg en Dal. Toeristen, ondernemers en inwoners profiteren van een krachtige toeristisch recreatieve sector. Om het sociaaleconomische belang van de sector te vergroten, ontwikkelt de gemeente samen met ondernemers en andere belanghebbenden een toeristisch recreatieve visie. De gemeente organiseerde daarom deze  brainstormavond in het Afrikamuseum in Berg en Dal. Samen met diverse ondernemers (toerisme, horeca, recreatie, cultuur en vrije tijd) en andere belanghebbenden wil de gemeente kansen verkennen en concrete plannen formuleren. Het doel hiervan is: samen het fundament leggen voor een mooie toeristische toekomst in de gemeente Berg en Dal. Toeristisch adviesbureau ZKA begeleidt de totstandkoming van de toeristisch recreatieve visie. Deze interessante en constructieve avond werd begeleid door Gré Beekers van bureau ZKA .  zie de foto’s.DSC_5646 recreatie naam