23 november 2015

2e editie sportcafé gemeente Groesbeek-Berg en Dal

Maandagavond vond in de accommodatie van golfbaan “Rijk van Nijmegen in Groesbeek de tweede editie plaats van het “Sportcafé. De eerste was bij BVC in Beek. Deze editie stond in het teken van “Kansen voor je club””. Dhr. Ton de Graaf van de jeugdcommissie van golfclub “Het Rijk van Nijmegen” vertelde over de activiteiten van de jeugdcommissie en over de golfclub, welke momenteel 1700 leden heeft. Mario de Zeeuw, Ferdi Roelofs en Niek Hermans, alle drie buurtsportcoaches in deze gemeente, vertelden over hun werk en de pas geïntroduceerde website www.sportstimuleringbergendal.nl waarop verenigingen en clubs hun nieuws kunnen plaatsen en waar tevens een sport vacaturebank op staat. Verdere sprekers waren  Joke Theunissen van zwembad de Lubert en Karin Pannenkoek over gezonde voeding. Wethouder Erik Weijers leidde deze avond. De deelnemers aan deze avond waren afkomstig van 16 verenigingen uit de gemeente.  zie de foto’s
DSC_0953 sportcoaches naam