21 oktober 2015

Bastenrun op 8 november in Ooij.

Op zondag 8 november is alweer de tiende editie van de Bastenrun in Ooij. Deze loop die gaat door het prachtige landschap de Ooijpolder. Dat is waarschijnlijk ook de reden ,waarom deze hardloopwedstrijd zoveel deelnemers kent. Deelnemers kunnen zich met korting op het inschrijfgeld, rechtstreeks voor-inschrijven via de website: www.bastenrun.nl. De betaling van het inschrijfgeld kan via een eenmalige machtiging of via eigen overschrijving. Er kan ook op de wedstrijddag zelf na-ingeschreven worden tot 15 minuten voor aanvang van het betreffende onderdeel in dorpshuis “de Sprong” Prins Bernhardstraat 3 te Ooij. De wedstrijden zijn als volgt ingedeeld:
– De kinderloop (1km) start vanaf 10:00 uur. Er zijn 3 leeftijdscategorieën t/m 7 jaar / 8 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. Direct na binnenkomst van de laatste kinderen zal de prijsuitreiking in dorpshuis “de Sprong” plaatsvinden.
– De 5 en 10 km starten tegelijkertijd om 11:00 uur. De prijsuitreiking is direct na binnenkomst van de laatste deelnemer.
Inschrijfgeld: Afstand Online: Na-inschrijving: 5 km € 4,- € 6,-;  10km € 5,- € 7,-; Kinderloop € 2,- € 2,-. De opbrengst van de kinderloop gaat naar een goed doel. Deze keer is gekozen voor Basisschool op Weg te Ooij. Wij wensen een ieder een fijne loop toe, aan ons zal het niet liggen. Meer informatie: www.bastenrun.nl, telefoon 024-6631510 of info@bastenrun.nl. Op de foto de start van de kinderloop in 2014.DSC_4220kinderloop Bastenrun (Large)