10 oktober 2015

Wilma Donderwinkel uit Ooij overleden.

Omringd door Jan, kinderen en kleinkinderen, is rustig en vol overgave ingeslapen,  Wilma Donderwinkel – ten Haaff, Met haar zijn wij blij dat er aan haar lijden een einde is gekomen. Jan;  Claudie en Bas, Pien, Gies; Ilja en Judith, Justus;  8 oktober 2015; Wilma is volgens haar eigen wens thuis. In het crematorium kunt u, voorafgaande aan de crematieplechtigheid, afscheid van haar nemen tussen 15.30 en 15.50 uur. De afscheidsdienst vindt plaats op woensdag 14 oktober, op de verjaardag van Ilja, om 13.00 uur in de St. Hubertus kerk, Kerkdijk 26 te Ooij, waarna om 16.00 uur de crematieplechtigheid plaatsvindt in de Vacalis zaal van crematorium Beuningen, Schoenaker 12 te Beuningen. U bent van harte welkom op één of beide diensten. Als u iets mee wilt nemen, dan is de wens van Wilma, liever een gift voor het KWF dan bloemen. Hiervoor staan er collectebussen in de kerk en het crematorium.DSCF8101 (Small)