3 oktober 2015

SVO B1 korfbal kampioen.

Vandaag zijn de meiden van SVO korfbal B1 kampioen geworden tijdens een uitwedstrijd in Leunen. Als verrassing had hun sponsor, William Elbers van het Total tankstation ’t Meertje een verrassing voor hen. Ze werden met een grote roze limousine van het merk Hummer terug naar Ooij gebracht, waar hen een hartelijk welkom wachtte. zie de foto’s DSC_0477 B1 korfbal naam

Zaterdag 3 oktober een spannende wedstrijd voor de dames van SVO B1.
Bij een gewonnen wedstrijd zou er een kampioensschap te vieren zijn.
Deze dag wilden we eigenlijk niets aan het kampioenschap doen omdat het de week erna, thuis, leuker zou zijn met eigen publiek.
De Sponsor William Elbers van Total “Het Meertje” had hier toch andere ideen over. Als verrassing had hij in Leunen een heuse roze limo Hummer geregeld. Na de wedstrijd, die de meiden met 2-6 wonnen, stond deze grote roze verrassing op hun te wachten. Het gejoel en gegil bij het zien van deze auto zal niet snel vergeten worden door iedereen die hier getuigen van was.
Na een bijzonder ritje van een uur werden de meiden als ware diva’s in Ooij onthaald.
Celina, Fenna, Jamie, Maartje, Marijn, Sjuul Jamie, Anne, Fleur, Lieke, de trainers en coaches Pim en Sas…Proficiat!
En Total Het Meertje …Hartstikke Bedankt!