2 oktober 2015

Harrie Felet overleden.

Afgelopen woensdag is Harrie Felet uit Beek overleden. Harrie is 84 jaar geworden en overleed na een kort ziekbed. Harrie was op zijn manier erg begaan met de natuur en een uniek mens. De laatste jaren woonde hij in verzorgingshuis ’t Höfke in Beek. We wensen de familie veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies. De crematieplechtigheid zal plaatsvinden op woensdag 7 oktober om 12.30u. in de Vacaliszaal van Crematorium Beuningen, Schoenaker 12 te Beuningen. Er is gelegenheid om afscheid van Harrie te nemen bij gesloten kist op dinsdag 6 oktober van 19.00u. tot 20.00u. in de kapel van ’t Höfke, Verbindingsweg 6 te Beek.

Harrie

Harrie

6 Responses to Harrie Felet overleden.

 • Ja, Harry was een bijzonder mens, en dat was ie!
  Verhalen over hem en zijn trouwe viervoeter staan onder meer in de boekjes Beek blijft je boeien en Beek een voormalig lustoord(verschijnt binnenkort).Zo blijft Harry in onze gedachten voortleven.

 • Ja, Harrie was een bijzonder mens…en dat was ie.
  Verhalen over hem staan onder meer in de boekjes Beek blijft je boeien en Beek een voormalig lustoord(verschijnt binnenkort).
  Ook zo blijft Harrie in onze gedachten voortleven.

 • Ik kan het niet geloven 🙁

 • Harry je was eenmalig,bedankt voor die tyd samen.
  Vergeten doe ik je zeker nooit.
  Familie sterkte met het verlies van jullie broer.
  Xx petra

 • Hij was heel bijzonder,haalde altijd streken uit, zo ging ik een keer met Harry vissen,en hij deed , vis in mijn laars,ik sprong op en plaste in mijn broek zo grappig was hij. Later heb ik groene zeep in zijn laars gedaan was lachen. Een uit duizenden bedankt Harry dat ik je heb mogen kennen

 • Bedankt lieve broer, je betekenis naar iedereen die jou kent zal altijd je deel zijn en daardoor heb
  je ook mij je licht laten zien. Je eenvoud en humor blijft altijd bij mij, en je vertelde mij over jou droom dat je verenigt bent op de bank voor ons oude huis met Vader & Moeder en alle broers en zussen, worden werkelijkheid. Tot ziens in het Licht.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.