19 september 2015

Hafabra festival bij Oortjeshekken

Het terrasconcert (Hafabra festival bij Oortjeshekken) is mede dankzij het overwegend droge nazomerweer een succes geworden. Bij harmonie Lent, die de spits af beet, dreigde een bui roet in het eten te gooien, maar toen ze begonnen met spelen was het weer droog en kwam het eerste publiek aarzelend het terras op. Na harmonie Lent speelde harmonie Tarcisius. Beide harmonie├źn hadden een gevarieerd repertoire dat kundig ten gehore werd gebracht. Het optreden van de Nijmeegse Politiekapel kon helaas niet doorgaan vanwege voorspeld slecht weer. Het Nijmeegs Koperkonsort bracht het publiek in vervoering met hun mooi en origineel gespeelde klassieke nummers. Fanfare UNA bracht de vlotte leuk in het gehoor liggende muziek waar ze bekend om zijn . Fanfare Jubilate Deo kwam met een jeugdig orkest wat een gevarieerd repertoire knap ten gehore bracht. De organiserende vereniging Ooijse toekomst sloot af met fanfare- jazz- en filmmuziek. zie de foto’s.DSC_5898Hafabra naam