17 augustus 2015

Een aantal plaatsen vrij voor de cursus Liever Bewegen dan Moe in de gemeente Millingen 2015

Bent u vaak moe en komt u moeilijk in beweging? Ervaart u lusteloosheid en piekert u veel. Heeft u ook lichamelijk klachten? Dan is de training “Liever bewegen dan moe” iets voor u! Het is een combitraining van 1 uur theorie en 1 uur bewegen. U krijgt door de training meer zelfvertrouwen en u voelt zich beter in uw lijf. Uit onderzoek blijkt dat uw gedachte vooruit gaat. Dus meldt u snel aan!  Voor mensen die moeilijk in beweging komen en die weinig contacten hebben. Die last hebben van negatieve gedachten en veel piekeren. Onverklaarbare lichamelijke klachten kunnen ook een reden zijn te beginnen.  Onderwerpen zijn: stemming en gedachten, omgaan met piekeren, beter slapen, omgaan met stress. Start op maandag 7 september, van 9.00-11.00 uur bij voldoende deelnemers. Deelname is gratis in het kader van subsidie van de provincie Gelderland. Door wie: Indigo in samenwerking met Kwiek Groesbeek; Duur: 7 bijeenkomsten van twee uur in zaal De Duffelt, Gengske 10 te Millingen aan de Rijn.  Graag van te voren aanmelden bij Indigo: T 026-3124483; info@indigogelderland.nl