27 juni 2015

Feest der Kampioenen in Groesbeek

Vrijdagavond 26 juni vond het “Feest der Kampioenen” plaats op het Dorpsplein voor het gemeentehuis in Groesbeek. Dit jaar voor het eerst in de nieuwe gemeente Groesbeek.  Tijdens dit evenement werden alle jeugdteams en individuele junioren die in het seizoen 2014-2015 kampioen zijn geworden, door burgemeester Keereweer gehuldigd. Als ceremoniemeester trad wethouder Erik Weijers op.  Naast de uitreiking van de medailles was er in de pauze een optreden verzorgd door het “Dutch Delight Rope Skipping Team”, waar ook de “kampioenen” aan mee mochten doen. Aan het einde van de avond vond er nog een loterij plaats.  In totaal werden er 157 kampioenen gehuldigd uit de diverse kerkdorpen in de gemeente. zie de foto’s  DSC_8220 feeest der Kampioenen naam