9 juni 2015

Vierde Dorpen Avond4Daagse Ubbergen vandaag begonnen

De vierde editie van de dorpenavond4daagse Ubbergen startte dinsdagavond vanaf het Kulturhus in Beek. Iedere dag wordt voor de 5 of 10 kilometer tocht in een ander dorp gestart; de eerste en laatste dag in Beek bij het Kultuurhus, op dag 2 een nieuwe route met start vanaf de boerderij van familie Kroes in Persingen (landgoed Buitengast) en op dag 3 in Ooij bij dorpshuis de Sprong. De routes gaan door het prachtige landschap met het hoog en het laag van de nieuwe gemeente Groesbeek/Berg en Dal. Er is elke avond gelegenheid tot inschrijven tot 18.15 voor de 10 km en tot 18.45 voor de 5 km. Het startbureau opent om 17.00 uur.  Deze eerste dag voerde door het dorp Beek en langs het Wylermeer naar Berg en Dal. Vanuit Berge en Dal ging de tocht weer naar beneden, via de bossen naar het Kulturhus in Beek. Deze eerste avond waren er 352 deelnemers. Voor meer informatie over de Dorpen Avond4Daagse kijk op de website http://www.avondvierdaagse-ubbergen.nl. zie de foto’s deel 1;     deel 2;  deel 3 (komen nog meer)DSC_9517 Ravenberg naam