24 mei 2015

Portemonnee vermist bij familietoernooi SVO

Wesley Oteman is vandaag bij het familietoernooi van SVO in Ooij zijn portemonnee kwijtgeraakt. Omdat er diverse pasjes in zitten, waaronder een werkpas, is hij erg gedupeerd. Mocht iemand deze portemonnee gevonden hebben, laat het dan even weten op telefoonnummer 06-17644471verloren. Update: De portemonnee is terecht! Behalve het geld (dat was er uit gehaald) zat alles er nog in. In Leuth was zaterdag bij het 5x 5 toernooi ook 80 Euro uit een portemonnee gestolen.

One Response to Portemonnee vermist bij familietoernooi SVO

  • Vervelend als alsnog blijkt dat je toch bent bestolen. Had gelukkig een positieve ervaring. Bij hetzelfde toernooi I-pad kwijtgeraakt maar bleek later netjes te zijn ingeleverd aan de bar van het clubhuis.
    Ik weet niet wie de vinder was maar bij deze hartelijk bedankt hiervoor.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.