12 april 2015

Concert Ooijse Toekomst met de Waalklinkers in dorpshuis De Sprong.

Op zondag 19 april zullen muziekvereniging “Ooijse Toekomst” en koor “de Waalklinkers” een gezamenlijk concert geven in dorpshuis de Sprong te Ooij. De Ooijse Toekomst onder leiding van Paul Vlieks heeft dit keer een zeer gevarieerd programma met o.a. filmmuziek, Limburgse volksliederen, Boheemse muziek ,jazz, en een oud nummer van de Beatles.  De Waalklinkers is in 2014 opgericht en is samengesteld uit enthousiaste zangers en zangeressen uit Ooij. Hun repertoire bestaat uit populaire en licht klassieke liederen. Dus een gevarieerd programma , waarmee Ooij laat horen wat het in zijn mars heeft op gebied van muziek en zang. Alleszins de moeite waard om te komen luisteren. De toegang is gratis. De aanvang is 15.30 uur.DSC_1555