18 februari 2015

Pronkzitting 2015 Heksenketel.

Zaterdagavond was er een pronkzitting in de feesttent op de Kerkberg te Beek. Na het opkomen van Prins Noud de Stoute met zijn comité en de jeugdprins Prins Tijn van de Heckeketel (zoon van Prins Noud de Stoute) met zijn pages Roos en Niki werd de Raad van Elf bekend gemaakt. Dit jaar werd het Ubbergs volkslied gezongen door Wim Oosterhout met Marieke en Sammy. Er waren ook deze keer weer veel optredens. Traditiegetrouw werd ook dit jaar op deze avond de ”Grootste Cavalier” bekend gemaakt, deze keer was het Martijn van den Hogen. Na de nodige felicitaties gingen de optredens weer verder. Na het laatste optreden werd er nog flink na gevierd. Het was ook dit jaar weer een drukke en gezellige avond. Willy Bos maakte de foto’s. zie de foto’s.Pronkzitting_20