18 februari 2015

Carnaval 2015 in de Biezenkamp (BIEZENKETEL) te Beek.

Vrijdagmiddag 13 februari 2015 werd er carnaval gevierd op de basisschool de Biezenkamp,  in de “Biezenketel” te Beek. Voordat het carnavalsfeest kon beginnen werd eerst de jeugdprins met zijn pages voorgesteld. De Jeugdprins van dit jaar is “Prins Tijn de Heckeketel” met zijn pages Roos en Niki. Zijn motto luid “Met Prins Tijn, Niki en Roos, gaat het helemaal loos”. Na het uitwisselen van de prinsen-onderscheidingen tussen Prins Noud de Stoute (vader van Prins Tijn) en Prins Tijn de Heckeketel en enkele optredens van de klassen, ging de minioptocht door Beek van start. Eenmaal teruggekeerd in de Biezenketel werd er nog flink nagevierd en kon de carnavalsvakantie beginnen. Dit jaar wordt het een topper met vader en zoon als Prins !!!! Willy Bos maakte de foto’s. zie de foto’s Biezenkamp_25