6 februari 2015

KookHus in Leuth

In januari 2015 zijn we gestart met het KookHus in Leuth. Wat we voor ogen hebben, is elke week aan mensen de gelegenheid bieden om samen met anderen een lekkere en gezonde maaltijd te gebruiken. Op deze manier kan ieder die dat wil andere mensen ontmoeten, gezellig samen eten en zijn of haar netwerk uitbreiden. Om dat te bereiken is het de bedoeling dat een groepje mensen de maaltijd voorbereidt, dat er gezamenlijk gegeten wordt en ook het werk eromheen samen wordt gedaan.  Deze wekelijkse maaltijd wordt gehouden in het Kulturhus in Leuth, iedere dinsdag vanaf 18.15 uur. Mensen die willen helpen met koken worden rond 17.30 verwacht. De inloopavond op 20 januari was goed bezocht evenals de twee opvolgende dinsdagen. Al met al een goede start. De kosten voor de maaltijd bedragen € 6,–  Aanmelden kan tot 12.00 uur voorafgaande aan de desbetreffende dinsdag via een aanmeldformulier dat ingeleverd kan worden op de Hengemunde 43 en Bredestraat 13 in Leuth, maar ook via onze website www.kookhusleuth.simpsite.nl. De aanmeldformulieren liggen bij de Spar en in het Kulturhus. Nieuwsgierig geworden? Loop gewoon rond 17.45 binnen in het Kulturhus en maak kennis met ons. Of meld je aan voor een lekkere maaltijd. De foto’s werden gemaakt op de tweede avond van het KookHus. zie de foto’s.DSC_4493kookHus