2 februari 2015

Sleuteloverdracht carnaval 2015 in nieuwe gemeente Groesbeek. (Berg en Dal)

Het programma voor de sleuteloverdracht op de vrijdag voor de carnaval in de nieuwe gemeente Groesbeek is bekend. De prinsen en hun gevolg zullen om 18.30 uur ontvangen worden in de SOK-tent op het Marktplein in Groesbeek..  Rond 18.50 uur gaat het gezelschap dan naar het gemeentehuis,  waar het programma om 19.00 uur verder gaat. Burgemeester Harry Keereweer zal daar de prinsen en prinsessen en de (8) carnavalsverenigingen verwelkomen en  de sleutels voor de komende carnavalsdagen aan de prinsen en prinsessen  overdragen. Het officiële gedeelte duurt van 19.00 tot 20.00 uur, waarna er tot 21.00 uur gelegenheid is voor een gezellig samenzijn. De muzikale ondersteuning wordt verzorgd door fanfare Jubilate Deo. Op de foto de laatste sleuteloverdracht in de gemeente Ubbergen in 2014.DSC_1864sleutel (Large)