15 november 2014

Opening basisschool ’t Bijenveld in Kulturhus Leuth

Vrijdagmorgen is officieel de basisschool  ’t Bijenveld in het nieuw gebouwde Kulturhus in Leuth op feestelijke wijze geopend. Dat gebeurde door het doorknippen van de beide linten bij de ingangen van het gebouw door wethouder Leidy van der Aalst van de gemeente Ubbergen , Karin Brankhuis van Kartoem en schooldirecteur Saskia Tissen. Het is een prachtig gebouw geworden. De kinderen werden gevraagd om  met het thema  “deftig”, niet te verwarren met gala, naar school te komen en daarom mochten alle kinderen deze dag op hun mooist en met de meest deftigste kleding naar school komen om de hele dag feest met elkaar te vieren. En dat was aardig gelukt. Het werd een feest. In het eerste deel van de ochtend heeft Matthijs Vlaardingerbroek workshops verzorgd voor de verschillende groepen. De kinderen leerden googelen en toveren en dat mochten ze in het tweede deel van de ochtend zelf laten zien aan hun schoolgenoten, ouders en grootouders. Tussen de workshops door gingen de kinderen in de klas allerlei feestelijke activiteiten uitvoeren. zie de foto’s. DSC_7211Bijenveld (Large)