9 november 2014

“Noud de Stoute” Prins van de Cavalieren in Beek

Zaterdagavond is Noud van Hecke uit Beek geïnstalleerd als nieuwe prins van carnavalsvereniging de Cavalieren in Beek. Hij zal het komende carnavalsjaar als “Noud de Stoute” de vereniging vertegenwoordigen, samen met zijn pages Kiki en Sammy. Een en ander gebeurde tijdens een druk bezochte en goed gebrachte pronkzitting in het Kulturhus in Beek. Daar ook werd afscheid genomen van Prins Marc de Musicmaker. Maar ook de president Marcel Peters nam deze avond afscheid. Zijn taak werd overgenomen door René van het Erve. Alle carnavalsverenigingen uit ’t Hoog en het Laag waren deze avond in het Kulturhus aanwezig. Daarbij waren er optredens van de dansgardes De Blue Stars en de Little Dolls  van CV de Deurzakkers uit Ooij, maar ook van eigen artiesten zoals de Suvlakis en Edith Piaff. Het dweilorkest KNAgalm zorgde voor de vrolijke noot. zie de foto’s DSC_4056prinsen (Large)